Peckham House

A contemporary rear extension and loft renovation to a 1930's semi-detached house in East Dulwich, South London.

The clients wanted to create a large family room that groups together cooking, eating and living activities. Under Permitted Development, and using the Neighbourhood Consultation Scheme, a 4.5m rear extension was added which, together with extensive internal modifications, creates the new social heart for the home.

The existing loft was completely re-configured and modernised to combine two existing bedrooms into a Master Bedroom with ensuite shower room. A full width aluminium curtain wall system with high performance glazed units reflect the sky and trees to the rear of the site adding an ethereal quality to the full width modern dormer.


Value: undisclosed
Client: Private
Status: Completed 2017
Location: Fenwick Grove, Southwark
Photography: Stale Eriksen